Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Dolgu kullanılarak kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mütehassıs personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu yazımızda;

Yangın merdiveni şayet binanın ortamında konumlandırıldıysa bu durumda emniyet açısından bir havalandırma bacası kullanılmalıdır. Aynı zamanda merdivenin üretiminde kullanılan tüm malzemelerin yangına karşı minimal 90 an dayanabiliyor olması gerekir. şayet yangın anında merdivenin başüstüneğu bölüme tütün geçişi olursa güç kaynağını binadaki çarpıcılık sisteminden almayıp kendi güç sistemini kullanan mekanik bir havalandırma kullanılması şpeşı vardır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalçın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir kuruluşsı vardır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı rast itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü Dal dokumasında kullanılır. Ateş takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat bayağı işlevsel ve dört dörtlük olmalıdır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

İşaretleme ve Tenvirat: Yangın çıkış bapları, yangın esnasında kolaylıkla bulunabilmesi derunin usturuplu konuaretleme ve ivedili hesap aydınlatması ile donatılmalıdır.

Bu doğrultuda talih bile görev veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine elverişli bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Binanın bağırsakinden zirya hakikat inen betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak alınlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın bapları ancak müstacel durumlarda binadan kaçışı tedarik etmek bileğil, aynı Yangın Kapısı zamanda yangın gibi durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha kabilinden yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu baplar özelliklerine için yanmadan 120 dakikaya kadar dayanabilirler. Yaman sızdırmayan yangın bapsı zehirlenmelerin önüne geçer. Ivedili yangın kapısı çıkış kapıları olarak da anılan bu bapların kullanımı vakit kaybetmeden vakit kaybetmeden her binada zorunludur. Dayanıklılığı sebebiyle yangının yayılmasını makul bir müddet engelleme özelliği olan yangın bapları itfaiyenin idrak süresine denli vakit kazanmanızı esenlar.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir tarafının yıldızlı olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda kişi kayıplarının olma ihtimali ağırbaşlı oranda düşmektedir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre kösteklemek için örutubet taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına ne olan sonuçsuz rahatışını keser ve insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini esenlar.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye geçim ve şayan fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı baz amacı insanların zarar gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yanında sıfır binalardan Yangın Kapısı Fiyatları mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok pıtrakı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Report this wiki page